Já potkal jsem štěstí

Já potkal jsem štěstí

Anotace: :) a už ho nepustím :)

JÁ POTKAL JSEM ŠTĚSTÍ
--------------------------------------------------------

Já potkal jsem štěstí
Věřte či nevěřte, je tomu tak
Prorazil zlé časy jsem pěstí
Mám ho tolik jako na louce mák.

Přicházíš se sluneční soustavou
Máš v sobě tolik mnoho jasu
Můžu počítat se srdeční zástavou
Až uvidím tu krásu.

To štěstíčko mám snad už v hrsti
Holubi tuhle zprávu mi nesou
Tak jako v zimě psovi je v srsti
Mě Tvoje slovíčka hřejou.

Tak pojď, už na Tebe čekám
Až mě zase potěšíš
Vrátili se k sobě, se ptám?
Ty, Štěstí, to pochopíš.

Náruč otevřená čeká mě ve dnech
Kdy není mi do zpěvu i kdy jsem šťastný
Se steskem spojí se velký povzdech
Je mi všecko už naprosto jasný.

Vždyť to bude dlouhá doba, už rok
Kolik toho uteklo a kolik zase přijde
Zúží se moře a rozšíří se potok
Až jasná hvězdička na nebe vyjde.


Děkuju Ti za všechno :)
Autor Zasněný básník, 28.09.2009
Přečteno 322x
Tipy 21
Poslední tipující: Jiná, Adie.80, wigi.sama, Házté, Romana Šamanka Ladyloba, Hloupá Květinka, hašlerka, zelená víla, Radek.oslov.Šafárik, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

drž si štěstí pevně a nepouštěj ho:-)

30.09.2009 17:34:00 | Házté

Jsou to hezké verše.

28.09.2009 20:34:00 | s.e.n

Já nemám slov...překrásný,nádherný,dokonalý...děkuju :*

28.09.2009 19:43:00 | Danik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí