Snědl jsem plyšovou tarantuli

Snědl jsem plyšovou tarantuli

Pro děti
se jednou rozdám úplně celý
i kdyby to stálo
dvacet roků v kočárku
a třicet k tomu na samotce
..ukážu jim planetu
jako
útočiště jejich otce

..jak hrál s ledním méďou petang
jak probouzel se vedle lvice
jak odnaučil chlastání
všechny pijavice

..a jednou dokonce
proti své vůli
snědl plyšovou tarantuli

Pro děti
bych snědl i nafukovacího dinosaura
..aby se rozsvítila
nekonečně krásná fialová aura

jako indigo
Autor Trapné děťátko, 28.09.2009
Přečteno 309x
Tipy 23
Poslední tipující: Kávový Poutník, drsnosrstej kokršpaněl, Pešulka, Lioness, kavec, její alter ego, stmivani.na.lepsi.casy, WAYWARD, Bíša, enigman, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I konec chapu...

08.10.2009 19:53:00 | Kávový Poutník

:) nech mi aspoň nožičku...
a koukej vydat sbírku, děcko
vyprodá se brzy všecko

06.10.2009 21:05:00 | drsnosrstej kokršpaněl

Vidíš, a já myslela, že zelená.

01.10.2009 19:51:00 | lidus

st

29.09.2009 15:23:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí