Šedivý pták se rozletěl z kostela

Šedivý pták se rozletěl z kostela

Anotace: Erotika za vlahé pozdní noci

Sbírka: Poesie, jež přežije

*Šedivý pták se rozletěl z kostela*
za horou Podbřišku rozprostřel křídlo..
Řekla jsi: bez slibů nepůjdu a tím křídlem ses skryla
Za horou Podbřišku je chladné zřídlo

Má krev se zmítala pod zámkem naděje
v horečce rychlého tikotu hodin
Víš, já už musím a obouváš boty
Moje krev pod vodou z nebe už nehřeje

Louka se halila širákem jinovatky
na podzim zavřela semenům dveře
Pod vodou z mraků už dávno nic neklíčí
jen nad tvou horou dvě malé kapky

*Šedivý pták se rozletěl z kostela..*
Autor Magg, 28.09.2009
Přečteno 289x
Tipy 3
Poslední tipující: Martin Douša, Házté, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí