Vlak

Vlak

Anotace: °Kdo chce nechť ať nastoupí,jsem takový prapodivný cestující°

Jede ve vlaku,ve svém kupé
Ostrost větru a vanilkové rty ,proč ne
Zpřeházené dopisy ,podepřeny kolíčky
Ukrývají písmena,víc než tři

Tři odpoledne nebo ráno
Důlek a barevné kuličky
Hra o které nevíš ani Ty


Tma a nebo světlo?
V každém tunelu jiná říkanka
Systematické změny na tváří
jsme jako indiáni v koláži


Šeptá mu do ucha pohádku
Slibuje jiný svět přes sklo kofoly
Prohlíží si ty kopije,zatím nemluví


Fotí tmu a přes míčky se přehmatává
Fotí tmu,fotí i světlo,cítí to teplo
Opilá kulturou kouká na ně/něj


Chytá ji za křídla jako motýla
Na tričko nosí nápis I love 1982
Má ráda novodobé, starodobé skřípání

Občas kouká nato divadlo,to ji baví
Vlak se zastaví
Ona vystoupí a nic nepraví


Nic neříká jezdí na eskalatoru
Občas i hodinu
Má ráda tuhle hru
Je totiž utajený cestující


Tam uvnitř tam doma
Všichni to ví a každý se neschová
Ani oni/ty či já
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 29.09.2009
Přečteno 274x
Tipy 10
Poslední tipující: blue, Radek.oslov.Šafárik, Psavec, enigman, Agniezka, bejbyyyy, Zefi, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

povedené

02.10.2009 14:32:00 | Radek.oslov.Šafárik

vlakem do někam...

29.09.2009 12:48:00 | enigman

také občas koukám na to divadlo..;o)

29.09.2009 12:25:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí