Je to jedno /pokračování/

Je to jedno /pokračování/

Anotace: /Je to jedno....../protože se stejně nic nezmění/

Je to jedno,žít si s lhostejností
je to jedno,smát se bez radostí
já vím,já vím
že neznám slova z minulosti
i když bloudím
čas jen soudím
vidím v louži
chvile příštích hledání
co se plouží
v čekání......

Je to jedno,i když světy se ztrácí
je to jedno,ale podzim se vrací
já vím,já vím
že řada lidí ztrácí práci
a ještě střílí
když mlčí s andělem
když mlčí před světem
bez těch chvílí
než řekneš na mojí adresu
že další baseň,láskám donesu
jen je to JEDNO
jen je to Jedno......
/A ještě nekončí......
Autor Radek.oslov.Šafárik, 29.09.2009
Přečteno 227x
Tipy 23
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Juraj Hrom, Tanzania, enigman, Zefi, hašlerka, Bíša, Flamy, Psavec, stravla, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Upřímná...*:)

14.03.2010 11:29:00 | PIPSQUEAK

sily a
-st
:))

30.09.2009 22:08:00 | Juraj Hrom

a proto pravě jsem to psal.dik...

30.09.2009 16:03:00 | Radek.oslov.Šafárik

stravla napsala nádherný komentík.
Jen síly vždy mít.

30.09.2009 16:02:00 | Tanzania

Dokud se člověk nesmíří,
na šrámy světa zamíří,
jedno mu není,
co ve zlé se změní,
v rukou má života dění.

29.09.2009 19:45:00 | stravla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí