Dvě princezny I.

Dvě princezny I.

Anotace: ...životní volba?...

Dvě princezny jsou v mý hlavě,
nikdy nedokážu se rozhodnout hravě.
Každá má své zápory i klady,
prosím dejte mi nějaké rady!

Rozhodnout bych se asi nikdy nedokázal,
jednou však přijde čas abych na jednu ukázal.

Přemejšlím nad slovy mám tě rád,
oboum chtěl bych své srdce dát.

Než srovnám si to v hlavě mojí,
budu stále ten, kdo se reality bojí,
ten kdo radši odjel do dály,
aby se na něj obě princezny nesmály...

...a život tak byl o něco lehčí...
Autor Henry Chinaski, 29.09.2009
Přečteno 253x
Tipy 5
Poslední tipující: sinoraLee, Házté, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

život nebude lehčí, ani kdybys věděl řešení ...

29.09.2009 16:07:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí