Na trase..

Na trase..

Anotace: .. Zem - Mesiac

Na trase Zem - Mesiac
nie je tak rušno
aby si nemohla
nájsť priamkou vzdušnou

šum mojich krídel v tmách
kde nikto nie je
tam okrem dažďa sĺz
nič sa nedeje

zmrznutých lietavíc
prúd napovie Ti
kam som šiel, odtiaľ priam
ku Tebe letí

chyť si z nich do dlaní
hoci len jednu
kým všetky zhasnú a
preč neodlietnu

navždy zabudnuté
ľadové perly
na trase Mesiac - Zem..
a nikdy v cieli
Autor Petbab, 29.09.2009
Přečteno 254x
Tipy 27
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Gudula, Jiparo, nejsembásník, enigman, hašlerka, Bíša, Flamy, Simísek, padající do neznáma, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..třpytící se hvězdy ..ST!

02.10.2009 12:45:00 | Jiparo

Létáme mezi hvězdami,
někdy se dotknou naše dlaně,
jindy jen stíny nad námi,
šum křídel slyším, nocí chráněn...

30.09.2009 08:01:00 | nejsembásník

Líbí, hezká.

29.09.2009 19:45:00 | Psavec

***

29.09.2009 15:29:00 | páááááááá

Moc pěkné...dík.

29.09.2009 15:16:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí