POSLEDNÍ VÝLET

POSLEDNÍ VÝLET

Anotace: ....

Život máme jenom jeden
Umíráme hadím jedem.
Umíráme já to vím
Nad svým hrobem často bdím.
Hrob si kopu, žíly trhám
Do temné jámy teď se vrhám.
Do jámy temné bez konce
Dnes zapíši se v kolonce.
V kolonce mladých úmrtí
Už nesetkám se s nechutí.
Ikdyž možná co já vím
Co po smrti je nepovím
Možná takhle, možná tak
Však zpátky už nejede vlak.
Rozhodnutí nelze vrátit
Tak promysli zda život zkrátit.
Autor Drappi, 29.09.2009
Přečteno 216x
Tipy 1
Poslední tipující: Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...život krátit ani ztratit,
ještě nééé

29.09.2009 17:08:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí