Aniž bych tušila

Aniž bych tušila

Anotace: Právě mi něco vyrazilo dech, takové drobné zjištění, ač Vám někdo řekne, že chce začínat s čistým štítem, je lepší tomu tolik něvěřit, neboť s některými lidmi se ten štít táhne dál, aniž by to druhá osoba tušila...

Dlouhý čas, však byl to klam.
Otázkou zůstavá jaks myslel to sám.
Dvě ženy, dívky ti propujčily srdce a ty že sis vybral?

Pak ráda bych věděla, co znamená.
Ta divná, náhlá proměna.
Že já sama se mám cítit odpovědna?
Řekni mi, řekni za co?
Podvod a já hrála fér.
Nouzový východ, to jsem byla?
Jen ho rychle ber!

Pravda nepravda, asi jen všechno lži.
Citová výhoda byla oprava,
pro mé probrečené dny.
Další se ti chytla do sítě, jak naložíš s ní?

Kdo s koho řekněme si upřímně.
Tahle pravda, neležela ani na dně ve víně.

Bože, tys člověk co rozdrásal duše.
Jak můžeš žít a při tom chovat se tak tiše(slušně)?
Jak dovolit sis mohl, zabíjet dva hlasy.
Zabil jsi srdce a ostříhal vlasy.
A myslel si, že je to vše, možná, asi!

Za zákonem se schováváš, blouzníš všechny ženy.
Jednou si tě najdou, jednou se ti vymstí sami.
Autor anrUth, 29.09.2009
Přečteno 267x
Tipy 5
Poslední tipující: susana načeva, enigman, WAYWARD, Kars, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...nojo no

29.09.2009 21:20:00 | WAYWARD

Moc smutné, a určitě to přebolí a čas zahojí, hlavně jít a dál žít

29.09.2009 21:13:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí