Strom

Strom

Anotace: ...

Ten strom
Cestou do školy jsem ho už pozoroval.
To byl ještě malé děťátko.
Co první větve k nebi pomaloučku natahoval.
A já měl pod ním dávat první pusu za krátko.

On mě často schovával,
Já se mu nikdy díky neřekl.
Dokonce sem duchu na něj nadával.
Když nechtěl jsem být vidět, on si prostě neklekl.

A ten strom tam pořád stojí a vzpomínky mé střeží
Koukám na něj dneska on je stále svěží.

Je opravdu krásný hlavně teď na podzim.
Autor snupicek, 29.09.2009
Přečteno 211x
Tipy 4
Poslední tipující: PetTulak, Marfuša, Mbonita, al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí