Kam na cesty

Kam na cesty

Anotace: =

Lidé vám cestují,
Aby svět poznali.
Letenky kupují,
I přes moře se dostali.

Mě to však neláká
Čechy jsou překrásné.
Tělo se nefláká,
Kopce jsou úžasné.

Proto já říkám Svět je tak úžasný.
Čechy pak neznáte s toho jsem nešťastný.

Já si myslím, že spousta lidí na naši krásnou zem zapomíná a to je škoda.
Autor snupicek, 29.09.2009
Přečteno 247x
Tipy 4
Poslední tipující: PetTulak, al-pacino, Bíša, Házté
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-), máš pravdu. Je u nás hezky :-)

29.09.2009 22:55:00 | Házté

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí