. ? . ? . ? .

. ? . ? . ? .

Anotace: . . .

Kde hledat znamení?
V kořalce nad ránem,
ukrytá v kameni,
k úderu sebraném?

Kde najít poznání?
V mdlé rance nad spánkem,
v dychtivém líbání,
těla, co nevstane?

Kde je směr k prameni?
k romanci pronájem,
tam míří znaveni,
pro úkryt před rájem.
Autor Zbunik, 29.09.2009
Přečteno 296x
Tipy 4
Poslední tipující: Blana, al-pacino
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

se mi to líbí ST

30.09.2009 07:05:00 | al-pacino

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí