Kdo je další na řadě?

Kdo je další na řadě?

Anotace: Takový eufemismus jak říct, že dny jsou už sečteny

Před mnoha lety jsem dostala dar,
život to jest jeho jméno.
Však příjde už brzy na věčný zmar,
poslání je dokončeno.

Před mnoha lety život jsem získala,
toť mé věčné prokletí.
Nyní už hru jsem dohrála,
kdo teď další naletí?
Autor wigi.sama, 30.09.2009
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí