Princezna na hrášku

Princezna na hrášku

Anotace: pohádka?

Děvčátko spí,
hrášek ji na zádech tlačí.
Děvčátko spí,
jedna noc bohatě stačí.

Děvčátko spí,
princezna je prozrazená.
Děvčátko spí,
kdo je kdo, lehce se pozná.

Děvčátko spí,
kytici rudou pod hlavou.
Děvčátko spí,
princ si vybral tu pravou.

Děvčátko spí,
oblečení má chudé.
Děvčátko spí,
ještě netuší jaký on bude.

Děvčátko spí,
každá dívka se jednou dočká.
Děvčátko spí,
stačí když si trošku počká...
Autor Modrý Adept, 29.10.2004
Přečteno 748x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí