Dívka

Dívka

Anotace: to mě napadlo po silvestru 2008

U kamen dívka seděla,
a on vedle stál.
Ona hned věděla,
co teď bude dál.

On na ní se podívá,
a s ní svět se zatočí
Jindy takové pocity nemívá,
jen když mu hledí do očí.

Ty oči mají barvu medu,
tak zvláštně sálají.
Já však popsat nedovedu,
co to s ní dělají.

On na kytaru umí hrát,
jako nějaký bůh.
Když smí ho poslouchat,
nedostává se jí vzduch.

On umí taky zpívat,
tak krásně vypadá.
Ten člověk asi v sobě,
všechny krásy světa má.
Autor Alien.v.v.s., 01.10.2009
Přečteno 245x
Tipy 4
Poslední tipující: PrinceznaHeliovýchbalonků, 6thSun, Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

připadá mi to jako zamilovanost..;o)

01.10.2009 23:48:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí