Svatá válka

Svatá válka

Anotace: ...

Další svatá válka
a děti
vracejí se domů
bez rukou bez hlav
jak přebytečné smetí
a jejich krev padá na hlavy farizejů
a jest té krve celý splav

Další ukřižování letadel
přímo na obloze
Kde je spravedlivý svět?
Když válečné znamení
co dítě má v noze
zůstalo ležet tam co květ
daleko v polích

Jak krvelační psi
honí se novodobí knechti
ode vsi ke vsi
a vraždí
občany matky děti

A ti co přežijí
pak běhají po ulici
jak hořící lidské pochodně
"Ať si ten napalm užijí"
kašlete na milici

Kdy tohle skončí?
Kdy dětem přestanou téct
po tvářích rudé slzy?
Kdy přestanou pokrytci je vléct
hořícím světem?

Tak koho to mrzí?
Autor Lioness, 01.10.2009
Přečteno 334x
Tipy 9
Poslední tipující: Madanik, Violette, Zasr. romantik, divoska_jaja, Jacob P. Verlaine
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí