Následuj mne

Následuj mne

Anotace: greapy tak tu ti vracím (for you)

Následuj mne tam, kde se věčnost rozpíná,
kde slunce s mořem splývá,
až do hlouby Tvého srdce,
pro každý den,
pro všechen čas,
pro život náš.

Následuj měsíc, jak kráčí oblohou,
za světlem noci,
do světa bláznů vstoupíš-li bez pomoci,
utopíš se v slzách, přeci!
Já cestu ukážu ti,
plnou štěstí,
plnou moci,
ať už ve větrném ránu,
nebo v chladné noci,
nyní a navždy ….
Následuj mne.
Autor Ayaka Midoriko, 01.10.2009
Přečteno 399x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, Modrý Anděl, greapy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kawai :)

03.10.2009 11:54:00 | greapy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí