Brouček

Brouček

Anotace: Myšlenkové pochody, na papíře nebo-li...

Prosluněně vychází.
Malý brouček namázlý.
Klepotá nožičkama o sto šest.
Nachazí idilky, ač je mu jen pět.

Zavojová můza, jež provonila svět.

Světélka a ambit nad.
Křídelka by uřezal a byl by rád.

Exaktní vědou spálil by břeh.
Aniž by věděl, co znamená svět.
Světluškovím paprskem posvítí na ňadra.
Zaskáče a zadýchá,ale neodpracoval práci za dva.

Pak bzučák komár zabzučí,
potichounku do uší.
Odkráčí po klapečkách.
Mne zanechá na cestách.
Autor anrUth, 01.10.2009
Přečteno 235x
Tipy 3
Poslední tipující: susana načeva, PrinceznaHeliovýchbalonků
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí