Dnešní den

Dnešní den

Anotace: ...

Jemná mlha,
povaluje se na mechu,
mezi kapradím zpívá

Jehličí
a zbarvené listí,
povídá si
s kapkami deště

První sluneční paprsek
protnul oblohu
světlo prostupuje stromovým

Pomalu objímá mlhu,
která se ztrácí

Kéž by byl takový každý den
Bude či ne?
Kdo ví
Autor Lenullinka, 01.10.2009
Přečteno 291x
Tipy 17
Poslední tipující: jammes, padající do neznáma, Kapka, Boudicca, kikis, Bíša, Psavec, PrinceznaHeliovýchbalonků, al-pacino, Agniezka, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí