Úsměv Hořkosti

Úsměv Hořkosti

Anotace: No další můj vzdech do prázdna

Co se to děje?
Svět je asi naruby
Kam to sakra spěje?
Místo polibku dostaneš do huby

Má cenu se ptát?
Kdopak mi odpoví?
Vždyť všichni jsou odhodlaní lhát
Tak už to bývá...Kdo ví ten nepoví

Proč při úsměvu cítím hořkost...
Na rtech kdysi upřímných?
Proč při lhaní už necítím studu horkost...
V tvářích smutkem propadlých?

Pohleďme sami sobě tváří v tvář...
To všechno je jak klubko divné klatby
Z naděje již je jen slabá zář
Je člověk stále schopen čisté pravdy?
Autor Sechmet, 01.10.2009
Přečteno 228x
Tipy 2
Poslední tipující: Házté, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to mi povídejte...v dnešním světě je těžký najít někoho kdo je aspoň upřímnej když už nic jinýho

02.06.2010 18:23:00 | Sechmet

.... WAYWARD má pravdu..

02.10.2009 13:51:00 | Házté

...je,ale je jich málo a ubývají

01.10.2009 22:57:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí