Kosmetika

Kosmetika

Anotace: . . . . .

Nová řada kosmetiky,
konkurenci trápí tiky.
Do koupele, na pleť skvělá,
každá by hned chválu pěla.
Vyzkoušel jsem ústní vodu,
rád napíši na ni ódu.

Kam zmizel tvůj úsměv sladký,
že nevěříš na pohádky ?
Já přísahám, vinu smývá,
nevěděl jsem, že je z piva!
Autor Zbunik, 01.10.2009
Přečteno 417x
Tipy 3
Poslední tipující: Blana, al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí