* * * ABSTINENCE * * *

* * * ABSTINENCE * * *

Anotace: * Dal jsem si měsíc bez alkoholu a masa * * Následky " nedozírné " *

; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

* * * Byl čas mládí * * *

* * * Hrátek nekonečných * * *

* * * Snění * * *

* * * Nocí dlouhých * * *

* * * Bezesných * * *

* * * Rána v zapomění * * *

* * * Napůl lží * * *

* * * A na půl pravd * * *

* * * Co je co , co není * * *

* * * Přichází čas účtovat * * *

* * * S T Ř Í Z L I V Ě N Í * * *

; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;
Autor Báček, 19.11.2005
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hraješ na mou strunu - líbí se mi Tvůj styl. Super:)

19.11.2005 20:41:00 | Zdeňka

hezký chlape..pobavilo mě to a taky to má myšlenku ;)

19.11.2005 17:03:00 | sköld

Tu detoxikaci od alkoholu chápu,ale masíčko néééééééé.

19.11.2005 10:10:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí