Služba.

Služba.

Anotace: Je služba.

Ze služby se dříve ztratil
osud moje plány zvrátil.

Proč zvedl jsem zvonění
to je ale k zbláznění.

Kolegové volají
že zloděje nemají.

Vymóděný v sako
nadávám si -Pako!

Tak tu běhám v obleku
je mi z toho do breku.

Neb namísto k Olince
musím chytat zločince.
Autor Čoki, 02.10.2009
Přečteno 239x
Tipy 1
Poslední tipující: Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty zločince rychle chyť
potom jim nakopej ř**...

02.10.2009 16:46:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí