O princezně v mém těle

O princezně v mém těle

Anotace: každý hledá, někdo najde, a někdo ztrácí naději

holka, co poznat chce celý svět
co chodí se vztyčeným prostředníkem
za ruku vodí se s bouřlivým tichem
nevěří sobě, nevěří lidem
hledá prince s vášnivým slibem
a když ho najde, pošle ho zpět

Nechce být s někým, nechce být sama
sama sebe strašně zraňuje
snad se nenávidí, snad se miluje
občas je šťastná, denně v noci brečí
možná by jí pomohlo být něčí
na to je ale moc velká dáma

jednou snad do duše jí přestane sněžit
a srdce její kamenné se rozbuší
ta holka prostě jen netuší
že bez lásky svět je černobílý
a že sex je jen hra, i když se jí líbí
tolikrát ztratila naději, až přestala věřit
Autor barking bitch, 03.10.2009
Přečteno 299x
Tipy 12
Poslední tipující: Do Ga, Marupiara, zlomený a nanicovatý -__-, al-pacino, Lioness, Čoki, Kristine Clary-Aldringen
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST - pekná, nadějná

19.07.2010 13:50:00 | Do Ga

to jo

18.10.2009 11:12:00 | zlomený a nanicovatý -__-

Já věřím že jednou najdeš všechno co hledáš.. :) ST pěkně vyjádřené pocity

05.10.2009 16:43:00 | Lioness

Veř.Naděje je vždy.

04.10.2009 12:58:00 | Čoki

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí