Píseň

Píseň

Anotace: jedna písnička.. http://www.youtube.com/watch?v=CRC2x--Lw8s

Nenech lásku plout


Čas běží
Neúprosně dál
Tys mi vzal
To hezký, cos mi dal

Sedím v poušti
Nahá, bez vody
Řekni jak
Mám vyjít schody

Schody do nebe
Ke kterým jsi vzal klíč
Neslyším, nevidím
Chci uletět pryč

Ref.:
Tak neváhej
Svůj boj nevzdávej
Nenech lásku plout,
srdce uhynout.

To pohlazení
Na tváří znamení
Po těch dotecích
Co si zasloužíš, zasloužíš

Jsem jen loutka
V nebeským divadle
Co se zhoupla
Do pekelnýho ráje

V krvavých slzách
Se skví srdíčko
Však se rozplývá¨
prší maličko

o tvých očích
už můžu jen snít
a už nikdy, už nikdy víc
já nechci bdít!

Ref.:
Tak neváhej
Svůj boj nevzdávej
Nenech lásku plout,
srdce uhynout.

Br.: Chci milovat, malovat, nevědět kam
Zpívat a tancovat, protančit sál
Líbat tě, hladit tě, kdyby ses bál
Usínat umírat , pokročit dál

S tebou
S tebou
S tebou
S tebou

Ref.:
Tak neváhej
Svůj boj nevzdávej
Nenech lásku plout,
srdce uhynout.
Autor Angee Withwings, 03.10.2009
Přečteno 262x
Tipy 2
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí