...........

...........

Ztracené roky v šedavých stěnách
umrlé tváře mlčí
pár kroků bez pozměn
pošlapaný stín v pavučinách
zkropené vzpomínky ve vlastních vinách
a ve věčné samotě odpuštění
na věčnost ztracené přání v snění
nic další den už nepromění

podzimní slunce
kreslí do mlhavých ran
za letu vran po setmění
ve svém vlastním provinění

tiché věty v okvětí
prázdné oči prokletí
těžké pravdy kolem nás

v nekonečný pravdy čas

...........

ztrácí se ticho v nás?

(V Decibelech)
Autor padající do neznáma, 03.10.2009
Přečteno 214x
Tipy 11
Poslední tipující: Lioness, WAYWARD, Bíša, enigman, Gudula, Petbab, zlomený a nanicovatý -__-, Lenullinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...je třeba si někdy zařvat

13.10.2009 21:51:00 | WAYWARD

ne...

05.10.2009 23:25:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí