Žádný UFO

Žádný UFO

Anotace: Když se člověk hodně nudí ...

Do vesmíru,
bez ufounů,
tam poletí každý rád.
V raketě za řvu pozounů
svůj zadek si bude hřát.

Žádný UFO,
to je nářez,
Star Wars se nám nekoná.
Na pažbě, tam žadný zářez,
ufounek nám neskoná.

Žádný UFO,
to je hustý.
Co my zkoumat máme dál?
Proč se děti roděj tlustý?
Kdo bude vesmíru král?

Žádný UFO,
Vážně skvěle!
Co to pro nás znamená?
Stejně někdo má galeje
a jinej nic nedělá.
Autor Ondřej, 19.11.2005
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

postesk nad tím , že někdo nic nedělá,jasněpoukazuje na autora samotného =)

06.03.2007 20:27:00 | Sízr

Checht.

19.11.2005 15:43:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí