Usínám

Usínám

Anotace: Nová písnička...snad se bude text líbit :)

USÍNÁM
--------------------------------------------------------

Mám namále a už teď chci spát
Ve snu mém se tak nádherně chci bát
Děti křičí, písek pálí, nohy mě nestudí
Pláž je naše, nikdo se nestydí.

Je to krásný sen, nic k tomu nemůžu říct
Pojď ke mě, lehni si, víc ještě víc
Vychutnám ten okamžik jen ve spaní
Když s Tebou budu, možné je i lhaní.

Usínám, usínám, světla v očích zhasínám
V nebi jsem výš
Usínám, usínám, blažený pocit ve mě se objeví
A usínám.
Usínám, usínám, hvězdy Tobě posílám
Přijď ke mně zas
Usínám, usínám, oči k Tobě upínám
Až zrůžovíš ráno zas.

Ráno s lítostí zas se probouzím
S peřinou a nespavostí jen se vzpouzím
Až Tě spatřím, v krku mi vyschne zas
Řeknu: "Slečno, já doprovodím Vás".

Já nesmím Ti říct
Proč nesmím ve snu líbat Tě dál
Víc ještě víc s Tebou na pláži dál jsem se smál.

Usínám, usínám, světla v očích zhasínám
V nebi jsem výš
Usínám, usínám, blažený pocit ve mě se objeví
A usínám.
Usínám, usínám, hvězdy Tobě posílám
Přijď ke mně zas
Usínám, usínám, oči k Tobě upínám
Až zrůžovíš ráno zas.
Autor Zasněný básník, 03.10.2009
Přečteno 342x
Tipy 22
Poslední tipující: Adie.80, Radek.oslov.Šafárik, Terulienka, Bíša, subrtka, Mbonita, hašlerka, strašidýlko-střapatý, harmony, Darkkitty, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chcela by som počuť tú hudbu,potrápila by som sa a zahrala ju na klavíri.Určote je krásna,bolestivo snivo melancholická...ako prebudenie zo sna príliš nádherného pre skutočnosť

06.10.2009 20:12:00 | Terulienka

Pěkné,ještě muziku.

06.10.2009 14:48:00 | Bomejka

Hezká :-)

05.10.2009 18:10:00 | subrtka

hezky zahrála!

04.10.2009 19:17:00 | hašlerka

Krásaaa :) ST

03.10.2009 18:43:00 | Danik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí