Realita

Realita

Anotace: ..jen tak.. nemyslela, jen psala.. /..tudíž nic nečekejte../

Jizvy nesplněných slibů
jsou stále neměnné,
prý ze špatných vlivů,
chechtám se strojeně.

Plamínek rozfoukej,
ať taky si to zkusíš,
ne, teď už nedoufej,
teď realitu skusíš.

Tisíce nožů,
bolí to, viď?
Promiň, já...
už to nemůžu
zvrátit.

Navždy pryč od snění
a dětských představ,
uprostřed šíleného dění,
teď hledám svůj přístav...
Autor Adie.80, 03.10.2009
Přečteno 283x
Tipy 5
Poslední tipující: ilona, Agniezka, Petbab
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

otvírám oči, abych realitu viděl..
zavírám je, abych viděl, co je za ní.. (Augen zu)

11.10.2009 08:00:00 | Petbab

najdeš ho,jen tomu věř..a počkej si..na to...;o)

09.10.2009 13:31:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí