Láska hranic nezná

Láska hranic nezná

Anotace: Si to teda myslím...

Po večerním milování
uvařila lečo
sedla na pohovku řekla
eště niečo?

Nerozumím jejím slovům
oči zvedám výš ke krovům.

Česky na mne děvče mluv
a ne podle cizích smluv.

Angličtina tohle není
její slova- jiné znění.

Po Ruski též nehovoří
to se slova jinak tvoří.

Maďary ty máme v práci
mají jinou konstalaci.

Mysl velí zkoumat znova
proč říká ta divná slova.

Dnes už vím že Slovenky
nejlepší jsou milenky.
Autor Čoki, 04.10.2009
Přečteno 243x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, harmony, Agniezka, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak zkoušej dál...

04.10.2009 13:28:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí