Zlozvyk

Zlozvyk

Anotace: Tentokrát název nic moc neprozradí

Nelze mě odnaučit zlozvyku,
tak jako nelze najít v písku
jméno té dívky, kterou miloval loni,
byť si je zapsal do notýsku.
Prachem je papír a inkoust někam zmizel,
tak jako jméno dívky, kterou miloval loni.
Dnes by jí nejspíš lásku nenabízel.
Čas vodou odtekl a zmodral v mlžné dálce,
kde je i jméno dívky, kterou miloval loni.
Polštář skryl tolik slzí do matrace,
stěny jsou vlhké, prst do omítky kreslí
to jméno dívky, kterou miloval loni.
Té co mu nikdy nepřinesla štěstí,
to tvrdí teď, život jen sní však v pravdě smysl měl.
Jméno té dívky, kterou miloval loni,
v prchavých láskách dočista zapomněl.
Autor kaňka ouškovaná, 04.10.2009
Přečteno 295x
Tipy 13
Poslední tipující: labuť, divoska_jaja, myší královna, ludmil, Psavec, harmony, Agniezka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

požitek tě číst...

04.10.2009 22:06:00 | Trdlo

Týýývole to je perfektní

04.10.2009 21:28:00 | myší královna

To je dost zajímavé, to mi připomíná skoro mě.

04.10.2009 20:22:00 | ludmil

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí