Štěstí mezi prsty uteklo mi...

Štěstí mezi prsty uteklo mi...

Anotace: Co dodat.

Ještě jednou
jedinkrát
i se smířením
slova "naposledy"
cítit tvou vůni
blonďatě zacuchaných
čerstvě umytých vlasů
šamponem
s fialovou etiketou.

Ještě jednou
jedinkrát
i za cenu kolony
sedět v noční lince
číslo 69
ze směru Bělohorská
pevně tě držíc
za ruku
mrazem rozpraskanou.

Ještě jednou
jedinkrát
i přes chmurné
zimní dny
pod kamennými hradbami
brněnského hradu
Špilberku
hltat vzduch
tvým smíchem nasycený.

Ještě jednou
jedinkrát
rozjet se přímočaře
na třídu kap.Jaroše
schoulit se
do nejteplejší náruče
jako malá holka
s hlavou mokrou
s modrýma nohama

S láskou.

Alespoň jednou
umět vrátit čas

. . .
Autor a n d r é, 04.10.2009
Přečteno 304x
Tipy 3
Poslední tipující: tato22, René Vulkán, colorka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

na rozloučenou??? proto jsme sem přišli,abychom se něco naučili...

27.06.2010 23:47:00 | jazzynka

piš, chlape, piš a jestli seš brňák tak o to víc!

05.11.2009 11:01:00 | René Vulkán

...já se ale o rým ani nepokoušela:)

05.10.2009 17:08:00 | a n d r é

ten rým dost pokulhává.ale obsahově je to moc pěkné

05.10.2009 15:18:00 | Ikarinion

rekla bych, ze je to hodne osobni... A to je asi u poezie jenom dobre. :)

04.10.2009 17:17:00 | colorka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí