?

?

Anotace: *?*

Zajímá mě proč?
proč slunce svítí proč kvete kvítí??
proč ryba s vodou proč slon a chobot??
proč sníh a led proč srdce a tep??
proč láska a zklamání proč úsměv smutky zahání??
proč hrom a blesk proč třpyt a lesk??
proč pláž a moře proč vidličky a nože??
proč já a ty proč já a né ty??
proč mě to bolí proč tebe to odvádí??
...proč jeden to zvládá a druhý to vzdává?
Autor malá slečna, 04.10.2009
Přečteno 291x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, divoska_jaja, PPetrushka, Radek.oslov.Šafárik, Lioness, Miroslav Možný, Květka Š.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky se takhle ptám...povedená báseň...ST!

10.11.2009 18:27:00 | PPetrushka

tolik proč
je tolik odpovědí ST

01.11.2009 11:19:00 | Radek.oslov.Šafárik

Proč?Proč ne?Inu,pěkné ST

18.10.2009 19:45:00 | Lioness

Proč?Proč?Proč?
Toť otázka...
Proč je láska?
A proč ne?

04.10.2009 18:40:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí