Hodinová Ručička

Hodinová Ručička

Anotace: vesmír a čas..

Máme doma hodiny,
které zvláštně tikají ,
k pohledu na
jedno číslo lákají.

Za magickou sedmičkou
se vteřinovka zastaví,
spadne dolů a zase zkouší
marně, zda, se postaví.

Tak vůdce času
jest uvězněný
ve svém vlastním poslání,
je ovládán tím,co měří,
ve správném čase hledání.

času nezná nikdo přesně,
ani dobře tikající ručička,
čas je bludná smyčka,
vesmírem promyšlená hříčka.

My jsme vládci svého času,
měřici délky dne i noci,
jak nám připadá, tak čas dopadá,
celý vesmír je v naší moci.
Autor Angee Withwings, 04.10.2009
Přečteno 316x
Tipy 2
Poslední tipující: J.U. Ray
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí