Tvůrce

Tvůrce

Anotace: ..:)

Jsi lidská bytost,
jsi tvůrcem svého okolí,
jsi tvůrcem svého světa.

Ty zvolíš si, co nebolí,
v sobě máš skryto,
jak se létá.

Jsi součástí všech ostatních,
jsme tvořeni stejným základem.
Každý máme možnost volby,
moc nad příčinou a dopadem.

Jsme bohy svých svých,
své mysli, nevědomí, ducha.
Energie, naše matka,
k nám nikdy není hluchá.

Máš pokladnici ve svém nitru,
síly bezedné – už po celá léta.
Tak chyť se svých opratí,
návratu ke kořenům.
buď tvůrce svého světa.
Autor Angee Withwings, 04.10.2009
Přečteno 298x
Tipy 4
Poslední tipující: Gudula, Tygropes, J.U. Ray
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí