A možná už nikdy . . .

A možná už nikdy . . .

Anotace: - PIN -

.

Vidím po kopcích
do dálek naježené stožáry . . .
Terminály zákazů
Lebky se zkříženými hnáty
Zadrátované obzory
Výstrahou je Smrt

Měsíc ukřižovali
a s ním i noční nebe

Nebo snad Exupéry usedl do letadla
a zase hledá svoji krásnou poušť
tam někde za mořem a za dunami
kde najde v Oáze zázračných mocí
doměle ztracenou naději
poklad i kouzelné zrnko písku
v němž celý je ten náš Boží svět

Asi je to velmi daleko
až někde tam
co na svou přítelkyni
pohádkově moudrou lišku
z jitra čekává Malý princ

Je to až někde tam
co u studny mladý Santiago
vyhlíží svou bystrou Fátimu . . .

Chtěl bych tak letět za nimi
Chtěl bych s ním
Alespoň na chvíli
. . . kratší jitřních snů

A pak třeba už nikdy nevracet se zpátky . . .

.
Autor Těšínský, 04.10.2009
Přečteno 227x
Tipy 6
Poslední tipující: labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A možná, že přece jen někdy...

06.10.2009 22:22:00 | Lota

paráda,zasloužených plných ST.

05.10.2009 09:34:00 | Acham

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí