Raz každý všetko pochopí...

Raz každý všetko pochopí...

Raz nás každý uvidí
na snehu v letnom kabáte...
A úsvit rozdelí dni
do rúk tých čo spoznáte...

Raz vás všetkých zavedú,
cez hladinu jazera...
Ktoré skrýva bytosť,temnú
tým,že ju nik nepozná...

Raz ich každý ucíti
vo vánku sladkých chvíľ...
Tam kde slnko nesvieti,
ale žiary túžba síl...
Autor Raziel PsyDearth Characith, 05.10.2009
Přečteno 289x
Tipy 6
Poslední tipující: PANGÁSIUS, labuť, Květka Š., Hazentla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

též...

09.10.2009 12:32:00 | PANGÁSIUS

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí