Popletená

Popletená

Anotace: Popelem hlavu si posypu........

Sbírka: Sny ,touhy a skutečnost.

Popelem hlavu si posypu,
zvorala jsem květnovou výplatu.
Stačí kouknout o řádek výš
a už máme se správností čísel kříž.

Ach ty hlavo dubová,
kde jsi se to zrodila.
Ty hlavičko prázdná,
už nebudeš nikdy slavná.

Příště dělej s větší pozorností,
zbavíš se tak špatných řečí.
"Méně keců,více práce,
to je naše agitace."

Teď mě bude strašit stále,
kde srazit 30,- korun
a jak dále.

Budu-li mít chyb ještě více,
nespatřím už dlouho zlaté slunce.
Poznám celá usoužená,
co je za mřížemi dovolená.
Autor Bomejka, 05.10.2009
Přečteno 243x
Tipy 3
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Házté
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nezávidím :-)

05.10.2009 23:53:00 | Házté

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí