NEDĚLE

NEDĚLE

Anotace: Neděle k nám přichází.....

Sbírka: DNY V TÝDNU,POKAŽDÉ JINAK

NEDĚLE

Neděle k nám přichází
černou nocí,
se sobotou rozloučit
se musí.

Mám své přání mám
je krásné
jen nevím jak říct
všem vám ho mám.

Tmou odchází zášť,
přichází sen
štěstí,zdraví
by patřilo všem.

Mám své přání mám
je krásné
slunce z duši,
jak každému úsměv sluší.

Podívej už svítá......
Autor Bomejka, 05.10.2009
Přečteno 229x
Tipy 1
Poslední tipující: Házté
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí