Zoufalství gympláka

Zoufalství gympláka

Anotace: prostě zoufalství gympláka kdo nezažil nepochopí...

dadaismus,
futurismus,
vše se mi to plete,
už mám zmatek
v těch všech směrech,
tak co po mě chcete?

fauvismus
a orfismus
jedno jako druhé,
to napíšu do písemky
a jak doufám,
koule za to bude.

promiňte mi
výlev citů
už mi praská makovice,
silou do ní nedostanu
ani o kousíček
více....
Autor angelicek, 05.10.2009
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já zažívám a chápu
mezi třemi kuličkama tápu
co tady dělám mě pořád napadá
když blbec přihlásí se na gympl takle to dopadá

gympl kadan přeju mnoho zdaru

06.10.2009 15:39:00 | Ikarinion

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí