co bych chtěla aneb plány do budoucna

co bych chtěla aneb plány do budoucna

Anotace: psáno s čistou hlavou

vlastně bych chtěla jiný život

vlastně bych chtěla mít více času
více kamarádů
a více se smát

chtěla bych být správná
chtěla bych mluvit pravdu
nelhat
a vědět že jak činím je to správné

chtěla bych jednou něco moc risknout
a dosáhnout tím velkýho štětstí

chtěla bych mít větší odvahu
a nechtěla bych se stydět

chtěla bych toho tolik vědět
chtěla bych být vzdělaná

chtěla bych poznat svět a uvědomit si
že ted už vím všechno

chtěla bych někdy pracovat pro dobrou věc
a chtěla bych mít prořízlou pusu ve správný situaci

chtěla bych milovat celým srdcem někoho
a úplně se z toho zbláznit!!!

chtěla bych někomu moc pomoci v nouzi
a nechtěla bych pomoc na oplátku

chtěla bych všechno lépe zvládat a nebrečet
chtěla bych porazit na kolena všechny
lotry
provinilce
zlodějíčky
hajzlíky
grázlíky
násilníky

chtěla bych být v každý chvíli sama sebou
a chtěla bych aby mi nezáleželo na názoru okolí
(ale blízkých ano)

chtěla bych žít krásný barevný život plný smíchu lásky a porozumění
Autor W.O.K.O., 05.10.2009
Přečteno 312x
Tipy 11
Poslední tipující: Zefi, Aurelius, malá slečna, jaňa, Thesssinka, zzlatý, subrtka, enigman
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...a kdo by to nechtěl?

24.10.2009 23:27:00 | Zefi

ja taky :)

07.10.2009 15:13:00 | Thesssinka

Spíš "chci!"

06.10.2009 20:20:00 | zzlatý

Místo toho "chtěla bych" tam můžeš napsat "můžu" :-)

06.10.2009 19:48:00 | subrtka

tak to udělej...

06.10.2009 13:13:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí