Jednota bratrská

Jednota bratrská

Anotace: ohlas starých písní Karla Kryla - v novém významu.

život je pln různě vystupňovaných odstínů šedi
na některých schodech kostela nevidomé dívky sedí
do ušních otvorů jim vedou dlouhé kabely od sluchátek
a ruce jsou mozolnaté otvíráním bratříčkových vrátek

(teď po revoluci se vrátka pouze otvírají
a v obchodech plno šťáv, mlék, sladkých hroznů mají)

této době schází pouze Jednota bratrská

(nikdo se neodvážil provést syntézu)

této době schází pouze bratrská Jednota
Autor ludmil, 05.10.2009
Přečteno 286x
Tipy 7
Poslední tipující: Koskenkorva, al-pacino, harmony, Monthy Tamah
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na můj vkus málo vyhrocené,chtělo to trošku přitlačit a zase by pár věcí bylo smeteno...

06.10.2009 11:24:00 | Monthy Tamah

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí