Ufouni

Ufouni

Anotace: třeba jednou...

Postavičky zelené křičí,
vše kolem sebe laserem ničí:
"Už jsme tady, už jsme tu,
zaberem vaši planetu!"

Všechno potřebné tady máte,
dobrovolně nám to vydáte.
Chladno a zima za námi se řítí,
kdo včas neuteče toho chytí.

Komíny pro nás krásně dýmají,
opuštěný domov připomínají.
Vám však ten puch žaludek zvedá,
bez masky se někdy dýchat nedá.

Kouř žlutý, hnědý nebo černý,
odraz našeho nebe to je věrný.
Vy skrze závoje barvy šedavé,
jen sotva tušíte slunce hřejivé.

Kyselý déšť lidskou kůži leptá,
stromů na jejich názor se neptá.
Pro vás jed, pro nás nektar,
těžké kovy si k němu zakousnem.

Proč zůstávat na tomto místě?
Proč zbytečně se chcete trápit?
Nasedněte všichni do našich lodí.
Vy nevíte jak to v kosmu chodí?

Tahle "Země" se nám totiž líbí,
ti co rychle odletí, nepochybí.
Zmizte z dostřelu našich zbraní,
jinak lidi už nic nezachrání...
Autor Modrý Adept, 29.10.2004
Přečteno 519x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí