Kam zmizela tak náhle, bláznivá

Kam zmizela tak náhle, bláznivá

Anotace: ...

Sbírka: Nehlídán

Hledám Tě

ztracenou v textu
upatlaných básníků
dvou generací seschlých plnovousů
zapitých absintem

bláznů

bláznů
s mléčnými saky
v kapsách kousky
rozdrobený goudy
do dřevěných pastí

na číhačku
nápadů inspirací

g-é-n-i-ů




Hledám tě

vyjukanou kaňku
v zátiší
plných ňader milenek malířů
tlustých stehen
řeckých bohyň

dlouhých údů
římských bohů

v pastelových loukách
kde Picasso sesmilnil

s básníkem? s nocí? se štětcem?

v objetí představ
barev života
na dřevěné paletě

ch-o-l-e-r-i-k-ů






A, bláznivá, hledám tě

ukovanou z not

mezi
C a D

narezlých trumpet
jazzmanů

černých jak
pohřební hostina pro bílou lilii
za kraji klobouků
nahých hlav

klubových flákačů

nebeských
t-a-l-e-n-t-ů









Snad najdu Tě
ušlapanou v ulicích
v souhvězdí neonů

v baru
šílenců

u-b-o-h-ý-ch
Autor chroust17, 06.10.2009
Přečteno 325x
Tipy 26
Poslední tipující: Koskenkorva, dream in emptiness, zenge, Bíša, hašlerka, Psavec, LeeF, Flamy, Mbonita, al-pacino, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Stip.

06.10.2009 22:52:00 | Bíša

kdo hledá...

06.10.2009 12:57:00 | enigman

Tvá múza Tě obstoupila ze všech stran! Krása!

06.10.2009 11:19:00 | labuť

opět nádhera "o)

06.10.2009 10:41:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí