Stesky

Stesky

Anotace: uvítám zpětnou vazbu...

Skutky a čest a smutky
ty tešou duši tvář
ve zprávách plivou šlupky
odkud vítr ? Nepoznáš ..
otazníky ostrou hranou
odsekávaj z úsměvu
a srabi stojí stranou
topí se u břehu

a ráje, sladké ráje
na dosah ruky jsou
stá repríza se hraje
téhle hry s ruletou
jenže je bez čísel
a voní střelným prachem
a zlí jsou poraženi
vládce se oděl nachem ..

mílový boty mít tak,
šel bych do svýho srdce
nasadil bych mu uzdu
a vzal ho napít k řece
k prameni živý vody,
trnovýmu králi světa
místo toho hraju si
na schovávanou už léta
Autor Hanzi, 06.10.2009
Přečteno 281x
Tipy 9
Poslední tipující: Bíša, Psavec, hašlerka, Mbonita, Linzerka, al-pacino, harmony
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné!

06.10.2009 18:07:00 | hašlerka

stesky jsou korálky
na niti života
v šedavém tónu
domu dávají nádech smutku
ale jen,když nechce být
přebarven
na zářivo,živo
zvuky hudby durové
smíchem
rozverně znělé..jako srdce
tlukoucí pro krásu všedních dní..

ST

06.10.2009 14:28:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí