Suma

Suma

Anotace: ...

Přes všechny životy,
přes všechny časy,
proplétá se částice
a život stále kvasí.

Jen kvašení – jaké plýtvání!
a částice – člověk smutek svůj
zahání.

Utápí jej ve verších,
utápí jej v rovnicích,
hledá pravdu, štěstí snad
ve sněhových vánicích.

Zcela opuštěn, tam kdesi,
kráčí poustevník v hluboké lesy.

Bídný lid svůj opustil
aby vod bystřin okusil.

PS: sněhové vánice - suovislost s jedním nezveřejnitelným pokusem o epiku... :)
Autor Myrsky, 06.10.2009
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí