Odchází, přichází a zůstává ...

Odchází, přichází a zůstává ...

Anotace: ...

Odcházíš
ztrácíš se z mých dlaní …
Odcházíš
pryč za svítání …

Odcházíš
smutně ti mávám …
Odcházíš
a já už zase vstávám …

Odcházíš
zas jinam jdeš …
Odcházíš
já vím, že zase přijdeš …

Přicházíš
už zase je noc …
Přicházíš
tvůj polibek má velkou moc …

Přicházíš
a neseš mi sen …
Přicházíš
na dobu než bude zas den …

Zůstáváš
s tebou v bezpečí jsem …

Vítám tě …

Snový anděli …
Autor Alien.v.v.s., 06.10.2009
Přečteno 252x
Tipy 3
Poslední tipující: Druhá jizva v duši, Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádhera, Ali..:o)

09.10.2009 20:18:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí