o životě

o životě

Anotace: zrození života

Zrození života je tak krásné
jako když se rodí věci které jsou tak jasné

Na svět se klube malí človíček
je z něho sotva malíček

Tu otočíš se na chvilku
jen co sáhneš pro plínku

a z maličkého človíčka,
stojí tu sličná holčička

Holčička se usmívá, je hravá a povídá
Povídá nejraději pohádky

pozděj už nosí do šoly v kapse taháky
A pomalu dorůstá v dospělou a zároveň i trochu nesmělou

Brzy se však otrká
a najde si jiného člověka
Autor klinika, 07.10.2009
Přečteno 257x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

čtu tvou první,a pěkná,uvidím jaké jsou další...

21.10.2009 16:54:00 | Radek.oslov.Šafárik

no to je rychlost...

07.10.2009 20:44:00 | zelená víla

Klíčové okamžiky života... dobře zachyceny. :o)

07.10.2009 12:13:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí