Do srdce

Do srdce

Anotace: tohle jsem psala ještě na základce

Do srdce chladný kov,
do rukou teplé dřevo.
Takhle stát by se to,
stát by se to mělo.

No tak dělej,
tak nebraň se už tomu.
vždyť sám to chceš,
tak podej se už tomu.

Nebraň se,
tvůj odpor je zbytečný.
Nebraň se,
to ti jen ublíží.

Notak neodporuj,
už buď jen můj.
Neboj se toho,
pojď se mnou.
Autor Akae, 07.10.2009
Přečteno 293x
Tipy 1
Poslední tipující: Pelican
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí