Zrození

Zrození

Anotace: Krátká, ironická básnička, zkoumající a vysmívající se dnešní společnosti a dnešnímu živ. stylu (asi)

Sbírka: Tajemství noci

Zrození

Zrození, stvoření
Stvoření k zničení
Zničení k zrození
Vzbuzení ke snění
Zrazení k toužení
Co příjde dál?
Jeden se ptal
Hlupák

Zlomení, spadení, odhození
Upadnutí v zapomnění
Hašení spravení, nalezení
Napravení k zubožení
Co příjde dál?
Zalykal se a s mál.
Hlupák.

Opuštění, odsouzení
Brzy najdou zatracení
Obklopení očištění
Nevidí své vykoupení
Co přijde dál?
Nepochopil žal
Hlupák.

Umlčení, uplacení
Životem jsou znechucení
Oněmění, utrpení
Argumenty umluvení
A ten co se ptal, co dál
Mlčí, jedním z nich se stal.
Hlupák.
Autor Aren, 07.10.2009
Přečteno 335x
Tipy 4
Poslední tipující: hermiona_black, Kars, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí